Vores referencer

Vi har givet ordet til nogle af vores kunder. Her er hvad de siger om RegnskabsSupporten.

Det siger vores kunder om os

“Efter vi er begyndt at bruge RegnskabsSupporten som allround bogholder har vi fået et meget bedre overblik over alle aspekter i vores virksomhed. Vi får løbende råd og vejledning i hvordan det går med vores virksomhed. Vi er yderst tilfredse og vil klart anbefale dem.”

Christian og Kenneth Hansen, direktører Brdr. Engelhardt ApS

“Da vi valgte RegnskabsSupporten havde vi brug for en bogholder til den daglige bogføring. Efterhånden har det udviklet sig og vi får nu også hjælp til et gennemarbejdet og detaljeret budget og regnskab. Vi oplever et meget personligt og fortroligt forhold til RegnskabsSupporten og bruger dem også sparringspartner. Vi har virkelig stor gavn af deres arbejde. Vil klart anbefale dem!”

Trine Johansen, konditor og administrativ medarbejder, Bakkegårdens Bageri

”Regnskabssupporten har været tilknyttet Thormann.as siden vores opstart i 2013 – og har varetaget vores løn og bogholderi siden. Alle vores fakturaer modtages elektronisk, hvorefter Regnskabssupporten sørger for kontering og klargøring til godkendelse hos den relevante medarbejder. Dette sikrer et løbende flow, der altid holder os opdateret med betalinger til vores leverandører.

Marianne leverer altid positiv og imødekommende hjælp – og vender altid hurtigt tilbage med tilbagemeldinger på spørgsmål. Vi kan varmt anbefale Regnskabssupporten og Marianne Poulsen”.

Per Thormann. Thormann.as – hoved- og totalentreprenør, Roskilde.

Per Thormann, Thormann A/S

Regnskabssupporten hjælper os med den daglige bogføring samt lønbehandlingen. Derudover udarbejder de et månedsregnskab til os, for at være ajour med hvordan vores virksomhed klarer sig måned for måned.

Vi er yderst tilfredse med RegnskabsSupportens arbejde og den tætte dialog vi har med dem.

Vi vil klart anbefale dem til andre.

Jan Krøyer, Snowfun - Ski & Run

Kunder

Vi arbejder for mange forskellige typer af virksomheder. Her er et lille udpluk af vores kunder.