RegnskabsSupportens historie

Marianne startede RegnskabsSupporten 1. oktober 2010 efter at have været regnskabschef i mere end 15 år i mellemstore danske virksomheder indenfor detail- og engrosbranchen.

Det var en tanke der havde luret under overfladen og en dag kom muligheden for at realisere den tanke. Det var selvfølgelig et kæmpe spring, for var sikkerhedsnettet i form af det gode netværk nok til at starte op selv? Var det muligt at drive en virksomhed som ekstern bogholder og hvor stor var efterspørgslen på dette?

Det lykkedes at få startet virksomheden op og den er vokset stødt siden da.

I slutningen af 2015 kom Michelle til da Marianne havde fået mere arbejde ind, via sit netværk, end hun kunne nå at lave alene. Det blev også startskuddet til, at der var plads til flere kunder.

I starten af 2018 valgte Marianne og Michelle at indgå partnerskab og omdanne virksomheden fra et enkeltmandsvirksomhed til en anpartsvirksomhed.

Vi hjælper vores kunder med alt det praktiske lige fra bogføringen i det daglige til klargøringen af materiale til revisoren ved årsafslutning. Ind imellem alt dette gør vi en dyd ud af at hjælpe vores kunder med at gennemskue deres virksomhed og hjælpe dem dér hvor det ”halter”.

Vi hjælper med hvordan og hvor de kan optimere deres virksomhed, så de selv kan se en udvikling i deres egen forretning.

Vi har en solid regnskabsmæssig baggrund og kan tilbyde en professionel løsning der omfatter alle dine regnskabsmæssige behov. Vi kan klare det hele lige fra den daglige bogføring til klargøring af materiale til din revisor.

INTET ER FOR STORT OG INTET ER FOR SMÅT

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud – Løsningen retter vi til efter dit behov,