Priser

RegnskabsSupportens styrke er at vi kan tilpasse vores løsninger til din virksomheds behov, du bestemmer selv omfanget og hvilke opgaver RegnskabsSupporten skal løse. Du bestemmer selv hvor ofte vi skal bogføre dine bilag, afstemme dine konti osv.

Du er derfor selv med til at bestemme den månedlige omkostning for at få et ajourført bogholderi og derved overblikket over din virksomheds økonomi.

RegnskabsSupporten løser alt lige fra de daglige faktureringer, bogføring af dine bilag, lønudbetalinger, betaling af dine leverandør osv. Du bestemmer selv hele vejen igennem og den løsningen du har valgt kan tilpasses løbende dine behov.

INTET ER FOR STORT OG INTET ER FOR SMÅT

HVAD ER PRISEN FOR DIN VIRKSOMHED?

Vi løser din opgave på timebasis, og du betaler kun for den tid, der er medgået til at løse opgaven. En fast pris på opgaven kan aftales efter et kvartal, så vil opgavens omfang typisk være afklaret, og den mest reelle pris for dig som kunde, kan fastsættes til en månedlig ydelse. Er der måneder hvor din virksomhed har mange ekstra posteringer, fakturaer m.m., reguleres dette efter aftale.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud.

Opgavetype og timepris 
Bogføring, fakturering, lønbehandling 460,00
Afstemning, debitor- og kreditorstyring 460,00
Regnskabsassistance* 600,00
IT support på kundens system 800,00

Regnskabsassistance = udarbejdelse af måneds- og kvartalsrapporter, momsafregninger, budget og budgetopfølgning samt årsregnskab.