Debitor- og kreditorstyring

Hvad er debitor- og kreditorstyring?

Debitor- og kreditorstyring af en afgørende faktor for at du har overblik over din virksomheds likviditet.

  • Debitorer er dem der køber varer og ydelser hos dig. Det betyder, at du sender dem en faktura, når du har leveret varen/ydelsen.
  • Kreditorer er dem, du køber varer og ydelser hos – og som sender dig en faktura, når du har fået leveret en vare/ydelse.

Debitor- og kreditorstyring består derfor i at sørge for at fakturaer bliver sendt til og betalt af debitorer, samt at du betaler dine fakturaer til kreditorer.
Med en løbende afstemning og ajourført bogføring får du et meget større overblik over hvordan likviditeten og driften ser ud i din virksomhed.

Få styr på dine debitorer og kreditorer

DEBITORSTYRING

Debitorstyring er en vigtig aktivitet i økonomistyringen af din virksomhed. Når du afstemmer dine debitorkonti, så du er sikker på, at alle dine kunder betaler de fakturaer, din virksomhed har sendt – og at de betales til tiden. Det er vigtigt for din likviditet at kunderne betaler til tiden.

Skulle din virksomhed få problemer med kunder der ikke betaler deres regninger, kan RegnskabsSupporten udarbejde rykkerskrivelser for din virksomhed.
Hvor ofte dette er nødvendigt aftales med virksomheden. Vi anbefaler at man rykker jævnligt.

KREDITORSTYRING

Når du modtager fakturaer fra dine kreditorer kan det være nødvendigt at afstemme dine kreditor konti løbende. På den måde har du har overblik over hvor mange penge du skylder dine kreditorer – og hvornår de skal betales.

For tidskrævende? – vi klarer det for dig

Debitorstyring- og kreditorstyring  er tidskrævende og optager mange ressourcer. Det gælder både at få sendt fakturaer ud til kunder, udsende rykkere og indkræve penge via inkasso – og at få betalt fakturaer fra kreditorer. Samtidig kan et stort antal fakturaer fra leverandører give en masse administrativt arbejde i din virksomhed.

RegnskabsSupporten hjælper dig med et ajourført afstemt regnskab, der giver dig det fornødne overblik og letter det tidskrævende administrative arbejde. Du får et overblik over din virksomheds likviditet og kan planlægge dine aktiviteter i fremtiden langt bedre.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud.

  • Altid afstemt og ajourført

  • Bankafstemning

  • Momsafstemning

  • Kreditor/debitor-afstemning

  • Konti afstemning

  • Bogføringsloven overholdes

  • Betal kun for udført opgave

  • Skræddersyet løsning

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD