Budget og budgetopfølgning

Budget

Når du driver virksomhed har du brug for et realistisk budget som du kan styre efter og bruge som pejlemærke. Hos RegnskabsSupporten hjælper vi dig med budgetter i forhold til resultater, likviditet og balance.

Det viser sig ofte, at mange virksomheder har ikke overblik over deres likviditet, omkostninger, indtægter, mv. Når vi hjælper dig med at lave et korrekt budget, får du et forkromet og realistisk overblik.

Det er vigtigt at du får fulgt op på budgettet i løbet af året. Det viser sig ofte, at mange oplever at have problemer med likviditeten – specielt på visse tider af året. Når vi hjælper dig med at følge op på budgettet løbende, bliver der skabt et mere realistisk billede af virksomheds kommende likviditet.

Budgetopfølgning

Det er en fordel at vi hjælper dig med at få lagt resultat- og balancebudgetter ind i dit bogføringssystem. På den måde kan du løbende følge den virkelige udvikling af virksomhedens driftsøkonomi, sammenlignet med det budgetteret.

Det betyder, at du har et godt værktøj. Du får et overblik, der gør at du kan investere eller bremse op. Du træffer altså mere oplyste og rationelle, databaserede beslutninger.

Det er også vigtigt at huske på, at de fleste banker i dag kræver materiale i form af budgetter. Det materiale laver vi for dig.

Vi rådgiver dig undervejs og hjælper dig i hele processen.

Uoverskueligt? – Vi klarer budget og budgetopfølgning

Når man har mange kasketter på, kan det være svært at få tid og overskud til at overskue budget og budgetopfølgning.

Det kan tage meget tid og mange ressourcer at lave budget og budgetopfølgning.

Derfor oplever mange af vores kunder en stor lettelse, når de uddelegerer budget og budgetopfølgning til os. Det gør at de kan fokusere på deres kernekompetencer og andre dele af virksomheden. De har en tryghed i at vi altid sørger for at der er styr på budget og budgetopfølgning.

Du slippe for det store arbejde ved en lav omkostning – og bruger tiden på det, du er god til.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud.

  • Realistiske budgetter

  • Nødvendigt overblik

  • Budgetopfølning

  • Brug tid på det, du er god til

  • Lev op til bankkrav

  • Bogføringsloven overholdes

  • Betal kun for udført opgave

  • Skræddersyet løsning

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD